Kiitokseni

* Kiitokset omien koirieni kasvattajille Anna Suojärvelle, Minna Arholle ja Tanja Rinnetmäelle maailman ihanimmista koirista, Pupesta, Ruusta ja Pompesta.

* Kiitokset Seija Kiverälle, Marja-Leena ja Kimmo Kurviselle, että ennekkoluulottomasti annoitte upeat uroksenne meille pentujemme isiksi, vaikka emolla ei niitä serttejä ollutkaan. Erityiskiitos Seijalle hyödyllisistä neuvoista, joita olen sinulta saanut.

* Kiitokset pentujemme uusille kodeille, huolenpidosta ja rakkaudesta. Erityiskiitos Virpi Pennaselle, Vilma-pennun omistajalle siitä, että olen saanut käyttää kuvia loistavasta kokoelmastasi.

* Kiitokset kaikille ystävilleni, jotka ovat tukeneet ja auttaneet minua ihanalla, mutta joskus pomppuisella, koiranpidon tiellä. Erityiskiitos Tuula Tahvanaiselle ja hänen tyttärelleen Eveliinalle, Riitu-pennun omistajille siitä, että olette aina pyyteettömästi ja lempeydellä hoitaneet koiriamme.

* Suurimmat ja pakahduttavimmat kiitokseni menevät kuitenkin kahdelle kultaiselle ihmiselle, jotka eivät surukseni enää ole täällä, omille vanhemmilleni. Ilman äitini ja isäni innostusta ja johdatusta en kenties koskaan olisi löytänyt koiramaailmaa – kiinnostavaa, hauskaa ja kaunista.